اجرای گسترده طرح سلامت نوروزی و رمضان در سقز / بیش از ۴۴۰۰ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

1404/01/19
تعداد بازدید :59

دکتر خالد فتاحی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان سقز، از اجرای موفق برنامه سلامت نوروزی و رمضان توسط واحد سلامت محیط این مرکز از تاریخ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سقز،دکتر فتاحی با اشاره به فعالیت‌های گسترده و نظارت‌های مستمر کارشناسان بهداشت محیط در ایام تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان اظهار داشت: در این بازه زمانی، در مجموع ۴۴۶۳ بازدید از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و مذهبی سطح شهرستان انجام شد.

وی افزود: در راستای این بازرسی‌ها، ۹۳۱ مورد اخطاریه بهداشتی صادر شده و ۱۲ واحد متخلف جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی گردیدند. همچنین ۲۳ واحد صنفی به دلیل تخلفات بهداشتی پلمپ شده‌اند.

رئیس مرکز بهداشت سقز با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در این ایام، اعلام کرد: طی این طرح، ۵۴۰۸ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و غیربهداشتی کشف، ضبط و معدوم شد. همچنین ۵۸ نمونه‌برداری از مواد غذایی برای بررسی‌های آزمایشگاهی صورت گرفت ودر بخش رسیدگی به شکایات مردمی نیز، ۲۷ مورد شکایت ثبت‌شده از طریق سامانه ۱۹۰ و مراجعات حضوری و تلفنی، بررسی و پیگیری شده است.

دکتر فتاحی ادامه داد: در این مدت ۲۱۷ بازدید از قنادی‌ها، شیرینی‌فروشی‌ها و کارگاه‌های تولید شیرینی و همچنین ۳۰۲ بازدید از مساجد و اماکن متبرکه به‌ویژه در ایام ماه رمضان انجام شده است.

وی به اهمیت نظارت بر کیفیت آب شرب اشاره کرد و گفت: طی این طرح، ۲۷۷ نمونه آب آشامیدنی از نقاط مختلف شهرستان جهت بررسی سلامت و استاندارد بودن، برداشت و آزمایش شده است.

رئیس مرکز بهداشت سقز با قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه کارشناسان بهداشت محیط در ایام نوروز، اظهار داشت: اجرای موفق طرح سلامت نوروزی بدون همت، پشتکار و حضور مؤثر این عزیزان ممکن نبود و ضمن تشکر از زحمات شبانه‌روزی آنان، از تلاش‌های صادقانه و متعهدانه‌شان در حفظ سلامت جامعه تقدیر کرد.

سامانه های دانشگاه